ALLIDRETT OPPSTART TORSDAG 23.MAI

Postet av Lena IF den 18. Mai 2019

Lena IF ønsker velkommen til allidrett for alle fra det året man fyller 5år. Fokus er lek, mestring og å få prøve mange forskjellige idretter gjennom hele året.

Dommeroppsett vår 2019

Postet av Lena IF den 2. Mai 2019

1. Nytt av året er at dommerhonorarer utbetales fra kiosken. Dommerskjema ligger også i kiosken og signeres av dommer og lagleder ved utbetaling.
  2. Lagledere bistår dommerne og veileder dem ved behov
  3. Nye klubbdommere får utlevert dommerfløyte og klubbdommer T-skjorte før sin første kamp.
  4. Hvis dommeroppsett kolliderer med egen kamp så gi tilbakemelding på sms til tlf 95161813. Dommerjobb prioriteres foran egen trening.

Ønsker alle en riktig fin fotballsesong!    Dommeroppsett vår 2019 v7.pdf

BYTTEDAG OG VÅRDUGNAD 6.MAI

Postet av Lena IF den 1. Mai 2019

Her kan du velge om du ønsker å gi utstyret til klubben, eller om du ønsker å selge det selv. Velger du å gi bort utstyret til klubben selger vi det for deg, og klubben får inntektene. Ønsker du å selge selv får du inntekten selv.  Lena IF_ByttedagVårdugna 2019 A5.pdf

KLUBBDOMMER KURS 10.APRIL

Postet av Lena IF den 18. Mar 2019

Det blir klubbdommerkurs i Totenhallen onsdag 10.april kl 18:00.

For å være klubbdommer må du være født i 2008 eller tidligere. Vi håper også at dere som var klubbdommere i fjor ønsker å fortsette. Kurset må tas hvert år.

Vi oppfordrer alle dere som er trenere/lagledere til å delta på kurset slik at dere får samme "utdanning" som klubbdommerne de skal veilede.

Meld deg på til din trener/lagleder eller direkte til dommeransvarlig på sms til tlf 95161813 med fullt navn og alder.

Fair Play hilsen

Dommeransvarlig, Per Andreas Nesheim-Hauge

Bli medlem i Lena IF?

Postet av Lena IF den 23. Feb 2019

Lena IF er en klubb for barneidrett hvor det er aktiviteter for alle med fokus på idrettsglede. Vi tilbyr; allidrett, håndball og fotball.

Alle som ønsker å delta i aktivitet eller har verv i klubben MÅ være medlem.

Innmelding: send e-post med navn, adresse, fødselsdato og telefonnr til post@lenaif.no

Medlemskontigent kr 250,-

Treningsavgifter:

• 6-åringer kr 800,-/år (allidrett betaler ikke treningsavgift første 6md)
  • Fotball: 7-10år kr 1000,-/år
  • Fotball: 11-12år kr 1200,-/år
  • Håndball: 7-9år kr 800,-/år
  • Håndball: 10-12år kr 1200,-/år

Aktive som deltar i organisert trening og konkurranser betaler treningsavgift. Treningsavgiften inkluderer også idrettsforsikring, som alle som spiller kamper er pålagt å tegne. Treningsavgift må derfor være betalt før spillerne kan delta i kamper.

Utstyrsavtale med Sport1 Toresen på Lena. Her får medlemmer av Lena IF rabatt på sportsutstyr.