En ny håndballsesong står på trappene

Postet av Lena IF den 5. Sep 2020

Håndballsesongen 2019-20 ble brått avsluttet i mars da hele Norge gikk i karantene. Det jobbes i disse dager på mange plan for at det skal bli mulig å gjennomføre en vintersesong med seriespill.

I Lena IF deltar vi i seriespillet med lag i mange aldersgrupper. De yngste lagene tar utgangspunkt i at håndball er en del av allidrettstilbudet på linje med fotball i sommersesongen, og målet er at ungene skal få prøve ut ulike aktiviteter gjennom året. For de litt eldre blir det fullt fokus på håndball, men også her er det viktig med allsidig trening. I forbindelse med gjennomføring av treninger vil det være ulike rutiner rundt smittevern, dette får den enkelt gruppe innføring i fra sin trener/ lagleder.

Vi tar gjerne i mot flere ivrige barn!

Under fanen håndball og allidrett her på nettsiden finner du oversikt over kontaktpersoner og treningstider for de ulike gruppene.

Lykke til med oppstart av ny håndballsesong!

Oppdatert koronainfo til alle lag - Lena stadion

Postet av Lena IF den 14. Aug 2020

Velkommen til Lena Stadion (1).pdf

Alle besøkende klubber og lag oppfordres til å følge informasjonen ved opphold på vårt flotte anlegg.

Dommeroppsett høst 2020

Postet av Lena IF den 8. Aug 2020

Klikk her for dommeroppsett. Førsteårs klubbdommere kan hente fløyte og dommervest i kiosken når de skal dømme sin første kamp.

Skulle det være noen feil eller bli kampendringer, så gi tilbakemelding til dommerkontakt på SMS til: 95161813 (Per Andreas). Oppdaterer ukentlig ved behov.

Vi planlegger også å få til en repetisjon/samling for klubbdommerne, men kommer tilbake til dette når vi vet hvordan vi kan gjennomføre dette.

Lykke til med fotballhøsten:)

Oppstart av høstens aktiviteter på Lena stadion

Postet av Lena IF den 2. Aug 2020

Hei alle medlemmer!

Klubbens aktiviteter i august og september begynner å ta form i disse dager. Det er fra 1.august åpnet for aktivitet i barne og ungdomsfotballen, så oppsettet av seriespillet er sendt ut fra Indre østland fotballkrets.

Vi har et stort og flott anlegg som trenger litt stell og puss før seriestarten og kaller med dette inn klubbens medlemmer til fellesdugnad tirsdag 11 .august kl.1730 på Lena stadion. Det er forskjellige gjøremål som skal utbedres denne kvelden og alle lag vil få sine konkrete arbeidsområder

Detaljert liste og informasjon blir sendt ut i forkant til det respektive lag via Spond. Vell møtt!

Treninger Raufoss Fotball

Postet av Lena IF den 25. May 2020

Uke 22 og 23 skal a-laget til Raufoss trene på kunstgresset på stadion. Man-fre kl. 14.00-16.30 og lør kl 09.30-12.00 henstiller vi alle små og store om å holde god avstand til kunstgressbanen. Raufoss har strenge regler å forholde seg til når det gjelder Koronatrening, og vi vil at alle som oppholder seg på Lena Stadion respekterer dette.
På forhånd takk⚽️