God Jul og Godt Nyttår!

Postet av Lena IF den 23. Dec 2020

Hei alle medlemmer og venner av Lena Idrettsforening!

Ønsker med dette å benytte anledningen til å takke alle medlemmer, sponsorer og støttespillere for god innsats og støtte gjennom året 2020. 

Idretten er en av de få arenaene som vi alle har kunnet samles om dette året og gjennom den sportslige aktiviteten har alle virkelig fått oppleve de gleder dette gir oss. Det å kunne møtes til trening, kamp , dugnad eller annen aktivitet i idrettslaget har vært ukas høydepunkt i en ellers ny annerledes hverdag med regler for sosial distansering. Det er imponerende å se hvordan dere alle, både liten og stor, har gjennomført sikker aktivitet med hensyn til de retningslinjer både myndighetene og særforbundene har krevd under utførelsen av den idretten dere er er glad i.

Et sikkert tegn på at jula nærmer seg er vårt kjære medlemsblad. I tradisjonstro har 29.utgave av LIF-nytt blitt levert ut til over 1250 husstander i området Lena og omegn. 

Som en førjulsgave kan dere finne en elektronisk versjon vedlagt. 

Ønsker dere alle en god jul og et godt nyttår!


Lena Idrettsforening v / Styret.


LIF-nytt2020_170x240 korr 4 (1).pdf
0 Kommentar

Vinnere- Loddbok 2020

Postet av Lena IF den 26. Nov 2020

Gevinster fra årets loddbok - vinneren har fått sms. 
Gratulerer!
Gevinster                                            Navn 
Kantklipper fra Lena Jernvare           Mari Larsen
Skipakke fra Sport 1 Toresen           Even Aas
Hokajoggesko fra Sport 1 Toresen  Fam Festad
Bålpanne fra Lena Jernvare             Hilde Maria Sagar
Snømåke fra Lena Jernvare             Hanne-Sophie Ystgaard Solhaug
Gavekort Sport 1 Toresen                Marianne Gjerdingen Bjerke
Fotball                                             Sigrid Mari Verstad
Fotball                                             Gunhild Kristiansen
Håndball                                          Vilde Stensrud
Håndball                                          Vegar Nordgren
Chips fra Kims                                  Håken og Henrik Johansen
Chips fra Kims                                  Tonje Erlingsdatter Aas


0 Kommentar

Info treningsavgifter håndball 20/21

Postet av Lena IF den 26. Nov 2020

Håndballsesongen 20/21 er så langt noe preget av covid 19, men våre lag er i gang med aktivitet. Her kommer info knyttet til treningsavgift for våre aktive håndballspillere. 
Alle aktive må ha et gyldig medlemskap i Lena IF. Medlemskapet følger kalenderåret og de aller fleste aktive i håndball har betalt sitt medlemskap for 2020 allerede. De som ikke har betalt dette vil få dette som egen faktura. 
Et enkeltmedlemskap koster kr 250. Vi minner om at alle med verv i klubben i form av å sitte i styret, være trener, lagleder eller sitte i komite skal være medlem av klubben i henhold til klubbens organisasjonsplan. I tillegg håper vi jo at flest mulig foreldre ønsker å være medlem i Lena IF. Du har ett medlemskap i klubben, men kan selvsagt ha tilhørighet i flere ulike grener (f.eks håndball og fotball). 
For håndball legges det opp til en deling av treningsavgift. En del før og en del etter nyttår. Treningsavgiften har fått benevnelsen Treningsavgift høsten 2020
Første del av treningsavgift skal betales innen 3 desember sammen med medlemskap for de som ikke har betalt dette tidligere. Andre del av treningsavgift skal betales innen 14 februar. Merk at del 2 ikke vil vil bli fakturert før 01.02.2021. Dette vil også gjelde medlemskap for 2021. 
Mvh 
Styret i Lena IF0 Kommentar

En ny håndballsesong står på trappene

Postet av Lena IF den 5. Sep 2020

Håndballsesongen 2019-20 ble brått avsluttet i mars da hele Norge gikk i karantene. Det jobbes i disse dager på mange plan for at det skal bli mulig å gjennomføre en vintersesong med seriespill. 

I Lena IF deltar vi i seriespillet med lag i mange aldersgrupper. De yngste lagene tar utgangspunkt i at håndball er en del av allidrettstilbudet på linje med fotball i sommersesongen, og målet er at ungene skal få prøve ut ulike aktiviteter gjennom året. For de litt eldre blir det fullt fokus på håndball, men også her er det viktig med allsidig trening. I forbindelse med gjennomføring av treninger vil det være ulike rutiner rundt smittevern, dette får den enkelt gruppe innføring i fra sin trener/ lagleder.

Vi tar gjerne i mot flere ivrige barn! 

Under fanen håndball og allidrett her på nettsiden finner du oversikt over kontaktpersoner og treningstider for de ulike gruppene. 

Lykke til med oppstart av ny håndballsesong!


0 Kommentar

Oppdatert koronainfo til alle lag - Lena stadion

Postet av Lena IF den 14. Aug 2020

Velkommen til Lena Stadion (1).pdf

Alle besøkende klubber og lag oppfordres til å følge informasjonen ved opphold på vårt flotte anlegg.


0 Kommentar

Levert av IdrettenOnline