KLUBBDOMMER 2020

Postet av Lena IF den 9. Jun 2020

Klubbdommerkurs 2020 ble avholdt på Teams 9.juni. Er det noen som ønsker å være klubbdommer, men som ikke fikk deltatt, så kan de ta kontakt med dommerkontakt på sms til T: 95161813.

Vi planlegger å ta en kort samling for klubbdommere i begynnelsen av august før seriespill starter for litt repetisjon. De av dere som har vært klubbdommere tidligere bruker Fair Play dommervest og fløyte som dere har fått utdelt. For de av dere som er nye klubbdommere vil dere få utdelt Fair Play dommervest og fløyte ifm første kamp dere dømmer.

Dommeroppsett vil på samme måte som tidligere år bli satt opp i forkant av seriestart og lagledere skal gjøre avtale med oppsatt klubbdommer noen dager i forveien slik at en sikrer at oppsatt dommer er tilgjengelig til kampen.

Har dere spørsmål, så kan disse stilles til dommerkontakt (Per Andreas) på T:95161813 eller til din lagleder.

God sommer!