Aktivitetsplan 2017

Postet av Lena IF den 15. Jan 2017

Header hjemmeside.png

Aktivitetsplan Lena IF 2017

For å gjøre idrettsåret mest mulig forutsigbart for foreldre, foresatte og spillere i Lena IF sender vi nå ut en aktivitetsplan. Denne inneholder fastlagte arrangementer, turneringer, dugnadsaktiviteter og tidspunkt for utsendelse av treningsavgifter for året 2017, og noe praktisk info rundt de enkelte punkt. Håper dette kan bli et positivt tilskudd til informasjonsflyten i klubben.

Februar

• Utsendelse av medlemsavgift for 2017 via klubbadmin (faktura på e-post). - 200,- i medlemsavgift.

Mars

• Utlevering av loddbok til klubbens aktive medlemmer, maks ei bok pr. familie. Innbetaling 1000,- innen 30.04.2017 til Lena IFs kontonummer 2050.09.02389
  • Fredag 10. mars klokka 18.00 Årsmøte på sportshytta. Med påfølgende medlemsfest. Egen innkalling og invitasjon blir sendt ut.

April

• Onsdag 5. april klokka 18.00 felles håndballavslutning og allidrettsavslutning for alle klubbens spillere.
  • Lørdag 22. april klokka 11.00, Vårdugnad på Lena stadion.

- klargjøring av anlegg, rundvask av sportshytta osv. Nærmere info om arbeidsoppgaver og arbeidsfordeling vil komme.

• Utsendelse av fotballavgift via klubbadmin (faktura på e-post).
    • 1000,- pr. spiller opp til og med 10 år
    • 1200,- pr. spiller fra 11 år og oppover
    • tillegg for de som har trent på kunstgress gjennom vinteren.

Ingen fastlagte aktiviteter

• Fredag 23 juni 19.00 Sankthansfeiring på Stadion! Mer info kommer!
  • Onsdag 28. juni klokka 18.00, felles sommeravslutning for alle klubbens fotballspillere på Lena Stadion.

Sommerferie

• Lørdag uke 32/33 klokka 11.00, Høstdugnad på Lena stadion
    • Nærmere info om tid, arbeidsoppgaver og arbeidsfordeling vil komme.
  • 19-20. august Matrandcup med overnatting – fellesturnering for klubbens lag
    • Eget infoskriv kommer angående organisering av overnatting, fellesmåltider og sosial samling. Se ellers info på om cupen på www.matrandcup.no
  • 25-27. august Starumcup for håndballspillere fra 9 år

• Lørdag 9. september, Fotballens dag Lena stadion
    • Alle familier må påregne 2- 3 timers dugnadsvakt denne dagen i forbindelse med klargjøring/kiosksalg/ grilling/opprydding ol. Dugnadslister vil bli sendt ut i forkant.

• Utlevering av loddbok til klubbens aktive medlemmer, maks ei bok pr. familie.
    • innbetaling 1000,- innen 30.11.2017 til Lena IFs kontonummer 2050.09.02389
  • Uke 41 Oppstart av håndballsesongen

November

• Utsendelse av treningsavgift håndball sesongen 2016/17, via klubbadmin (faktura på e-post).
    • 800,- for spillere opp til 9 år
    • 1200,- for spillere over 9 år (de med fast trening i hall)

Desember

Ingen fastlagte aktiviteter

- I tillegg får alle lag ansvar for kiosken på Lena stadion en uke i vårsesongen og en uke i høstsesongen

- Alle håndballag må regne med dugnad i Totenhallen i forbindelse med avvikling av seriespill.

Vi vil bruke lagledere, lenaif.no og klubbens Facebookside for å spre informasjon i løpet av året

Med ønske om et innholdsrikt idrettsår!

Styret i Lena IF, januar 2017

Aktivitetsplan Lena IF 2017.docx