ddmmyyyy

Medlemskontingent. Treningsavgift kommer i tillegg.Lena IF er en klubb for barneidrett hvor det er aktiviteter for alle med fokus på idrettsglede. Vi tilbyr; allidrett, håndball, fotball og friidrett. Alle som ønsker å delta i aktivitet eller har verv i klubben MÅ være medlem. Medlemskontigent kr 250,- Treningsavgifter: 6-åringer kr 800,-/år (allidrett betaler ikke treningsavgift første 6md) Fotball: 7-10år kr 1000,-/år Fotball: 11-14år kr 1200,-/år Håndball: 7-9år kr 800,-/år Håndball: 10-14år kr 1200,-/år Aktive som deltar i organisert trening og konkurranser betaler treningsavgift. Treningsavgiften inkluderer også idrettsforsikring, som alle som spiller kamper er pålagt å tegne. Treningsavgift må derfor være betalt før spillerne kan delta i kamper. Utstyrsavtale med Sport1 Toresen på Lena. Her får medlemmer av Lena IF rabatt på sportsutstyr.